skip to Main Content

Normaal schrijf ik geen stukje over mijn eigen kinderen, maar toen ik gisteravond laat thuiskwam en daar alle aanwinsten van een prachtige atletiek dag zag staan voelde ik toch wel veel trots in dit moederhart. Ze verdienen het om in het zonnetje te worden gezet!

Want Senne en Thimo Gisius waren gisteren zeer succesvol: 4 prijzen, waarvan drie 1e prijzen en een tweede. Thimo Gisius is 1e geworden en heeft met zijn team ook gewonnen, Senne was individueel 2e en met zijn team 1E. Daarnaast heeft Thimo een CR en 4 PR’s en Senne ook een CR met estafette en een PR met kogel. 

In het heerlijke zonnetje hebben ook de andere atleten prachtige prestaties neergezet. 4 GAC-teams hebben een eerste plek veroverd: de MPC, JPA2, JPB en JPC. De jongens mini zijn 2e geworden met hun team. Maar het mooiste podium werd geleverd door de JPB, daar werden de eerste 3 plekken bezet door Thimo Gisius, Kealan Steba en Youri van der Linden. Blauw was daar een duidelijk overheersende kleur. Goed gedaan mannen!

En de JPA2 hebben eindelijk hun welverdiende clubrecord behaald met de estafette. Luce Wijma, Florian Vriezen, Senne Gisius en Tibbe Teeuwen hebben gelopen in een tijd van 34.24 en hiermee het clubrecord uit 2011 verbroken. Ook de JPA1 hebben het goed gedaan met de estafette. Tijmen de Beer, Niels Bitter, Borre Brouwer en Marijn Walstra hebben de beste prestatie uit 2012 verbeterd met een tijd van 35.64.

Sandra van den Beukel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X