skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Twee keer per maand  stappen 8 mensen om klokslag 20.00 uur welgemoed de bestuurskamer binnen. Het raam gaat open, de deur gaat dicht en de vergadering kan beginnen.


Dat gaat vanaf nu iets anders worden. We hebben besloten dat de deur niet dicht gaat maar open blijft.

Iedereen die iets op zijn lever heeft is tussen 8 en half 9 welkom. We zetten letterlijk de deur open voor commentaar, suggesties en ideeën voor verbetering en verandering. Je hoeft je komst niet aan te kondigen, loop binnen en je hebt onze aandacht. Het bestuur vergadert elke 2de en 4de maandag van de maand vanaf 20.00 uur. Wil je iets kwijt of bespreken met het bestuur dan ben je van harte welkom tussen 20.00 uur en 20.30 uur. We luisteren en gaan er mee aan de slag.


Na half 9 gaan we verder met de agenda. De notulen hiervan worden doorgestuurd naar de voorzitter van de commissies en wij maken een maandelijkse samenvatting voor de website.


En er is nog iets dat we willen veranderen: onze Algemene Leden Vergadering. Het is teveel eenrichting verkeer. Het bestuur vertelt en de zaal zwijgt. Dat moet anders kunnen. Ik stel me de Zeepkist voor. Iedereen mag, onaangekondigd, het woord voeren over elk GAC onderwerp dat hem of haar hoog zit of aan het hart gaat.

Ook hier: we hebben geen oplossingen à la minute. Maar een open discussie over meer of minder inhoudelijke onderwerpen zou ik toejuichen…


Tenslotte heb ik een vraag en ik hoop dat jullie massaal reageren:

Om de opkomst te vergoten willen wij onze Algemene Leden Vergadering naar de dinsdagavond verschuiven. Een groot aantal leden is dan in huis want heeft hardgelopen. Daarna schuift iedereen aan in de kantine en beginnen we met de vergadering. Het Bestuur biedt wat te drinken aan en we zorgen ervoor dat het geen middernacht wordt.


Wat vinden jullie van dit idee: dinsdag in plaats van maandagavond. En niet om half 8 maar om half 9 starten met de ALV?

We horen  het graag: stuur een mail naar een van de bestuursleden of reageer als je ons tegenkomt. We zij benieuwd.


Eric Bouwmeester

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X