Skip to content
Groepsfoto Team Mila Moersschanscross

De atleten van Team MILA vertrokken zaterdag dit weekend, na een stevig ontbijt, richting Zeeland voor hun trainingsweekend, met als eerste onderdeel de deelname aan de Moersschanscross van 9,3km. Dit was zonder meer een succes te noemen, met een resultaat van maar liefst 10 medailles.

Jente Faber snelde naar finish en pakte met grote overmacht de overall winst (30.30’42”). Hij deed dit met een 2 minuten voorsprong op de nummer twee (32.32’50”) van de cross.

Bij de vrouwen stond Team Mila met 2 medailles op het podium. Christine Bos (36.36’01”) pakte de eerste plek, gevolgd door Mirjam Koersen (37.37’38”).

De 7 andere medailles werden in de diverse leeftijds categorieén binnengehaald. Omroep Zeeland heeft een prachtige samenvatting gemaakt met, uiteraard, een hoog GAC gehalte.

Lees de samenvatting van de cross op de website van Omroep Zeeland: Hilversumse Dominantie bij glibberige Moersschanscross