skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen mededeling.

Na een gedwongen pauze van 3 jaar was afgelopen zaterdagochtend eindelijk weer de traditionele GAC Kind-Ouder wedstrijd!

Rond Pupillen trainingstijd verzamelden zich maar liefst 113 kind-ouder teams op de sportvelden nabij de Geert van Mesdagweg. Iedereen was wel wat gespannen, want welke wedstrijdonderdelen zouden er op het programma staan? Klokslag 09.15 uur gingen de eerste teams onder het toeziend oog van maar liefst 24 juryleden van start met op de diverse onderdelen. De rug aan rug estafette en het medizinbal stoten vielen qua inspanning nog wel mee. De benodigde explosie bij het verspringen uit stand (zandhappen) en het ophoepelen waren al wat pittiger. De ballen op de hoedjes estafette en vooral het lijnspringen -“krijg het heen en weer” heette dat onderdeel… zeer toepasselijk!- spanden de kroon, dat waren echte kuitenbijters.


Na bijna 1,5 uur sporten zat het actieve gedeelte erop. De punten werden opgeteld, het scoreformulier ingeleverd en onder het genot van een heerlijk schepijsje van sponsor Compatible was het wachten op de uitslag. De drie beste teams van ieder klassement – dochter-vader / dochter-moeder / zoon-vader / zoon-moeder – ontvingen een mooie beker. Winnaar van het overall klassement 2022 en dus de wisselbeker is het dochter-vader team “Okkie & his little dragon”: Rowa (Meisje Pupil D) en Pier Hoekstra. 


Met de welgemeende tip aan de ouders “vergeet niet flink tijgerbalsem te smeren op de stijve spieren” keerde iedereen aan het eind van de ochtend tevreden huiswaarts. Het was een leuk, sportief en zeer geslaagd evenement! Nagenieten kan je met de totaal uitslag (zie bijlage) en de uitgebreide fotoreportage: https://gac.smugmug.com/Jeugdatletiek/2022


Met vriendelijke groet,
John Dankers

Back To Top
X