skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen

Helaas kan er vanwege Corona nog geen Gooise Heideloop worden georganiseerd maar sportievelingen worden wel uitgenodigd om in de maand augustus van de bloeiende Gooise heide te genieten. Hieraan is een fotowedstrijd gekoppeld.

De opzet is simpel: Maak  als gezin, wandelaars, hardlopers of Nordic walkers een zelfgekozen wandeling over een Gooise heide en maak een foto waar uw groep op staat met de heide als decor.

De enige voorwaarde voor een goede foto is: Uw groep staat op de foto in een heidelandschap in het Gooi. Het is aan de fotograaf op welke creatieve, artistieke of technische manier dit wordt weergegeven. Een jury beslist over de mooiste foto’s.

Bijzonder is dat de mooiste foto’s in de Gooi- en Eemlander worden afgedrukt. En de winnaars zullen ook bekend worden gemaakt op facebook, instagram en de websites van het GNR en de drie atletiekverenigingen.

Stuur uw mooiste foto naar info@gooiseheideloop.nl ? (max. 2 per deelnemer).  Insturen kan tot en met 15 september 2021.

Drie Gooise atletiekverenigingen organiseren al een paar jaar de Gooise Heideloop (GHL).

Dit succesvolle evenement van de Gooise atletiekclub in Hilversum, Zuidwal in Huizen en Tempo uit Gooise meren  wordt ondersteund door het Goois Natuurreservaat. In de onzekere coronatijd kan de Heideloop niet doorgaan, maar de organisatoren hebben met de fotowedstrijd een sportief alternatief bedacht om toch op sportieve wijze te genieten van de paarse heide.

Back To Top
X