skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen

Elke maandagavond is er Bootcamp van 19:30 tot 20:30 uur voor de Loopsport. Dit wordt zeer goed bezocht. Hoofdtrainers zijn Ron Lasterie en Arnoud Neidig, bijgestaan door drie assistent-trainers die ieder een groepje van 8 tot 12 deelnemers begeleiden.

Omdat bootcampen zeer populair is hebben we behoefte aan meer trainers. Dit biedt de mogelijkheid om elkaar af te wisselen gedurende het jaar. 

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in het training geven aan een groep in deze zeer afwisselende trainingsvorm?

Geïnteresseerden zouden voor bijvoorbeeld ½ jaar kunnen assisteren en als het bevalt kan je een (externe) cursus volgen op kosten van de GAC.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ron Lasterie, telefoon 06-22 75 51 29; e-mail r.lasterie@upcmail.nl* Overigens hebben we ook nog altijd behoefte aan wandel- en hardlooptrainers. Lijkt het je leuk om trainer te worden bespreek dit dan vooral eens met je trainer en/of stuur een mail aan hardlopen@gach.nlsw@gach.nl (Sportief Wandelen) of nw@gach.nl (nordiccen). 

Back To Top
X