skip to Main Content

Zaterdag vond er weer een bijscholingsdag voor de hardlooptrainers plaats. Het was gezellig en leerzaam.

Er werd begonnen met een heerlijke lunch, die weer voortreffelijk was samengesteld door onze GAC super kok, Martin Kranendonk. Het is ieder jaar weer een feest als hij de lunch regelt. Bedankt Martin!

Direct daarna begonnen de workshops, iedere trainer kon aan twee workshops meedoen en had een keuze uit vier verschillende workshops:
1. Loopscholing, techniek en kracht door Niels Alofsen
2. Hardlooptraining en Yoga door Ilda Restrepo
3. Gebruik maken van de omgeving tijdens de training door Wendy Vet
4. Hoppen, ofwel springoefeningen voor iedere loper ter verbetering van het lopen en voorkoming van blessures door Siebe Turksma

De workshops werden goed bezocht, de trainers deden enthousiast mee en achteraf hoorde je alleen maar leuke verhalen. Veel deelnemers riepen dan ook dat ze er volgend jaar weer bij zullen zijn.

Niels, Ilda, Wendy en Siebe nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan deze leuke en leerzame dag. Het enthousiasme van de trainers kun je goed zien op de foto’s op deze website en die de moeite waard zijn om even te bekijken, daar heeft Ruud van der Woude weer goed zijn best voor gedaan, bedankt Ruud.

Ook waren we weer heel blij met de vrijwilligers in de kantine die bereid waren te helpen bij de organisatie van die dag en die er voor zorgden, dat het er na afloop weer netjes uitzag, alsof we er niet geweest waren.
Tot volgend jaar!

De Bijscholingscommissie
Elly Majoor, Cindy van der Blom, Mathieu Ekelschot en Bert List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X