skip to Main Content

Vanaf woensdag 21  september gaat de loopsportafdeling van GAC ook op woensdagmorgen training geven.

Omdat er steeds meer vraag van GAC leden is om ook op woensdagmorgen te kunnen trainen hebben Irma Vos en Babette Groen besloten deze training op die ochtend te beginnen. Het loopteam juicht dit aanbod toe, omdat het weer een verbreding van het totale aanbod is.

Irma en Babette zijn door GAC gekwalificeerde trainers en zij zullen vanaf  21 september 2016 beginnen met de nieuwe training. De training zal gegeven worden op  B niveau en de duur van de training zal een uur zijn, van 9:00-10:00 uur.

In principe zijn alle leden van GAC welkom, maar zij moeten wel 5 kilometer binnen de 32 minuten kunnen lopen.
De trainingen zullen starten bij La Place aan de Hilversumseweg. 

Het voordeel van lopen vanaf  La Place is o.a. dat er zeker voor de zogenaamde 1 uursgroepen meer mogelijkheden zijn om andere routes te lopen dan de routes die vanuit het clubhuis worden gelopen.  In de directe omgeving van La Place zijn er voldoende parkeermogelijkheden en na afloop heb je de mogelijkheid om iets te drinken.
De nadelen, dat er geen kleedruimte is en je na afloop niet direct kan douchen vinden Irma en Babette niet zo erg en zijn vergelijkbaar met trainingen die nu ook niet vanaf het clubhuis starten, zoals vanaf het Cronebos.

Als je zin hebt en 5 kilometer binnen de 32 minuten kunt lopen zien we je graag woensdag 21 september om 09.00 bij La Place!

Groeten,
Irma & Babette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X