skip to Main Content

Weerwijzer:

geen waarschuwingen

Zondagmiddag vond de SportFair plaats op en rond de baan bij GAC.

Na de aftrap van de dag met mooie woorden van Floris-Jan Bovenlander, Nicolien Sauerbreij en wethouder Floris Voorink, werd er een groepsfoto gemaakt van alle vertegenwoordigers van de Hilversumse Verenigingen.

In de GAC stand stonden vertegenwoordigers van de Wandelsport, Nordiccen, Power GAC, de Marathon clinic en de Startersclinic hardlopen.
Er werden door verschillende verenigingen uit Hilversum leuke clinics verzorgd. 
Ook vanuit de GAC werden er diverse clinics verzorgd door onder andere meerkamptrainer Niels Alofsen. Er was veel aandacht voor de jeugd met clinics onder leiding van trainers Nelleke en John Dankers.
Trainster Nordiccen Liene Malsch was van de partij en Hans van Dijk en Maybritt Larsen maakten promotie voor PowerGAC.

Daarnaast lieten atleten Paul Groen en João de Almeida een mooie hordenrace zien.
Geert Schipper, een wheeler, nam het op tegen onze eigen Babette Groen, Maybritt Larsen en Peter Beukers op de 100 meter om te kijken wie het snelste was, een paratriatlon atleet of een recreant, helaas voor Geert maar Peter was sneller dit keer

Vooraf was er door onder andere de lokale media de nodige aandacht besteedt aan het evenement dus er werd een grote opkomst verwacht. Helaas viel de opkomst ondanks het  goede weer toch wat tegen. Desalniettemin was het weer een gezellige middag op de baan.

voor foto's klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X