Skip to content

Na twee jaar van live afwezigheid is het op zondag 3 april 2022 weer tijd voor de 20ste editie van de Hilversum City Run. De afgelopen jaren is dit succesvolle evenement uitgegroeid tot het grootste ééndaagse sportevenement van de regio. Maar de Hilversum City Run is meer dan een sportevenement alleen. Samen lopen de deelnemers voor een goed doel en halen zij geld op voor Stichting Muziekids.

Na een virtuele editie in 2021 rennen de naar verwachting 10.000 deelnemers op 3 april 2022 over verschillende parcoursen door het centrum van Hilversum. Vanaf donderdag 18 november 2021 kan iedereen zich voor de verschillende onderdelen inschrijven via de website van de Hilversum City Run. Hier vind je alle informatie over het evenement.

Een nieuw onderdeel dit jaar is de High School Challenge, met een verrassend concept, waarbij middelbare scholen de mogelijkheid hebben zich in te schrijven en met alle leerlingen gezamenlijk 3 km af te leggen. Een mooie toevoeging aan het evenement dat zich hiermee nog meer focust op alle leeftijdscategorieën. Ook bedrijven hebben dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen. Collega’s en relaties kunnen in teamverband meedoen aan de Business Run, waarbij zij een exclusief ontvangst in het Business Dorp op het marktterrein krijgen.

De kidsrun, waar vrijwel alle scholen van Hilversum vertegenwoordigd zijn, en de recreatieloop blijven natuurlijk ook onderdeel van het programma.

Een grote dank aan de vrijwilligers die zich de afgelopen tijd hebben aangemeld om te helpen tijdens dit bijzondere evenement. Mede dankzij jullie wordt de Hilversum City Run dit jaar wederom een groot succes. Voor degene die niet kunnen wachten tot april: de Hilversum City Run wordt op zaterdag 8 januari 2022 afgetrapt met de HCR Loopclinic.

Voor meer informatie: Dick Slootbeek – directeur
06 5184 5835 – d.slootbeek@hilversumcityrun.nl

Back To Top