skip to Main Content

 

Op zaterdag 7 oktober vieren de wandelaars en nordiccers het 90-jarig jubileum van GAC met een bijzondere training. We organiseren een activiteit waarbij het niet alleen om snelheid gaat, maar ook om oriëntatievermogen en kennis van de club. Een oudgediende bij de GAC kan het dus winnen van de jonge hazewindhond, vooral als die de verkeerde kant op loopt!

We verzamelen gewoon om 9.00 uur bij het hek van het Cronebos. Vanwege de koffie met een verrassing na afloop, zal de totale training langer duren dan anders. We verwachten uiterlijk om 12.00 uur terug te zijn bij het hek.

We vragen de wandelaars en nordiccers om tevoren al groepjes van vier te vormen, om de start vlot te laten verlopen. Nordiccers en wandelaars door elkaar en van alle niveaus mogen samen een groepje vormen. Geef de namen van de vier deelnemers en het niveau waarop de vier deelnemers meestal wandelen of nordiccen door aan sw@gach.nl. De afzender is de contactpersoon voor het hele groepje. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding.

In de eerste dagen van oktober ontvangen de aangemelde deelnemers meer informatie.

Neem bij vragen contact op via sw@gach.nl of met een van de organisatoren:
Liene Malsch, Anje Oosterhuis,Eveline de Wijs en Patrick Weening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X