skip to Main Content

 

Zondag 10 september was in Nijmegen de finale van de competitie van de masters. We gingen erheen om onze titel te verdedigen. Geplaagd door ziekte en blessures kwamen we niet optimaal aan de start. Met 6 atletes en veel supersupporters zijn we de strijd aangegaan. Vanaf het eerste moment moest er volle bak worden gepresteerd.

Rietje deed dat op de 100 meter door een prachtige 16,79 neer te zetten. Brigitte sprong een nieuw clubrecord V55 op ver: 4.32 meter. Denise liep een mooi opgebouwde 400 meter in 68 seconden. De 1500 meter ging dit keer wat langzamer, 7:19…… Niet echt dagelijkse kost voor Brigitte.
Inez was niet helemaal tevreden over haar 200 meter. Na een prima start zakte ze de laatste 60 meter een beetje in, 31,84. Toch lekker veel punten!
Ingrid had zichzelf een doel gesteld op discus, meer werpen dan de vrouw van Ciko. En dat voerde ze geweldig uit: 32,96 m. en meer dan een meter verder dan Ciko! Ook mocht Ingrid kogelen. Een degelijke 10.15 was het resultaat.
Als "tweede" atleten hadden we nog Ilona op discus (23.18) en kogel (8.26) en Inez op verspringen (3.62). Andere verenigingen kijken nog steeds jaloers naar ons omdat we altijd op een aantal nummers dubbele bezetting hebben.
Onze Rietje op hoogspringen (1.15) is altijd een heleboel punten waard!!

De estafette liep niet helemaal soepel. Ilona ging door haar enkel net voor de estafette maar wist toch haar 100 m. (ok 92 meter) moedig af te rammelen. Denise ging zo hard van start dat ze bijna het stokje vergat. De tijd van 58.74 was daarna best goed!!

Het was nog even spannend maar uiteindelijk bleken onze inspanningen voldoende voor de tweede plaats. En daar waren we trots op en blij mee!!!
Deze ploeg meiden heeft het weer supergoed gedaan!! Klasse!
De ploegleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X