skip to Main Content

Met 47 atleten (van 12-15 jaar oud) en 14 trainers gingen we dit jaar op kamp naar een nieuwe locatie, in Baarle Nassau. Googlemaps kon niet de juiste plek aangeven, dus hebben de meeste rijders dolend door het bos gereden. Gelukkig gingen John (re. Dankers) en ik bij daglicht, en ben ik maar uitgestapt om de weg te vragen aan een wandelaar met honden, want op de aangegeven plek stond toch echt geen kamphuis.

De avondwandeling ging richting oud-militair-oefenterrein met onderweg veel plassen en modder. Niet iedereen bleef schoon. Na een lange nacht, mochten de atleten zaterdagochtend het bos in om het douanespel te spelen. Na de lunch vertrokken we richting zwembad, alwaar een estafette gehouden werd. De bbq in de avond in de tent buiten was een groot succes. Na het eten een altijd (pr)ijsquiz.

De 2e nacht hebben we wat langer kunnen slapen om zondagochtend uitgerust een spelcircuit met 7 onderdelen af te leggen. De groepsuitslagen van de estafette in het zwembad en de quiz telden vandaag ook mee. Een pittige strijd tussen team 1 en 5, waarbij team 1 met 3 punten verschil won.

Na de jongens/meisjes estafettes gingen iedereen weer huiswaarts. Weer heerlijk slapen in eigen bedje.

Kampfoto’s vind je hier.

Nelleke Dankers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X