skip to Main Content

Ruim 2 jaar geleden zijn wij begonnen met het in fases opknappen van de kantine.  In goede samenwerking met de “maandagmorgen onderhoudsploeg” en de kantinecommissie is er veel werk verzet.  Zo is er nieuwe verlichting gekomen, een nieuw barblad en een luifel, koffie- en theeapparaten, nieuwe koelkasten  en  is de gehele kantine geschilderd en zijn er nieuwe tafels aangeschaft.

Wij zijn dan ook blij dat we de laatste fase van het project kunnen aankondigen, namelijk op maandag 17 oktober (week 42) wordt er door een extern bedrijf een geheel nieuwe vloeistof dichte vloer gemaakt  achter de bar, de keuken  en het magazijn.
In die week is de kantine maar beperkt beschikbaar. Zo zullen er een aantal zaken niet verkrijgbaar zijn, zoals tapbier en gefrituurde hapjes. Ook is de vaatwasser niet beschikbaar met als consequentie dat we koffie, thee, frisdrank en bier serveren in kartonnen/plastic bekers. Bier is alleen in flesjes verkrijgbaar en ook hiervoor hebben wij plastic bierglazen.
Het secretariaat wordt ingericht als tijdelijk magazijn voor de verkoopvoorraad en in de kantine wordt een tijdelijk verkooppunt ingericht.

Wij rekenen op begrip van een ieder om een en ander zo soepel mogelijk te laten verlopen.  De barvrijwilligers die in week 42 dienst hebben zullen worden bijgepraat.
Rest ons alleen nog om iedereen te bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en in het bijzonder Gerard Bakker die veel schilderwerk heeft verricht en helaas om gezondheids- redenen heeft moeten afhaken.

Namens de kantinecommissie,
Gert Wingelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X