skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Nog zo’n twee weken te gaan en dan is het alweer 15 mei en vindt de 11e editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally plaats. Heb jij je al ingeschreven voor 29, 16,14 of 10 kilometer?? Dat kan via www.voetstappenpad.nl. Doen! Het belooft weer een leuke dag te worden! De schaapskudde van het Goois Natuurreservaat loopt ergens langs de route en bij terugkomst kun je je tegoed doen aan een maaltje poffertjes bij de Klaverblad poffertjeskraam.

En er is een heus collectors item uit te delen: dit jaar geen traditioneel herinneringsspeldje, maar een zelfgemaakte button! De kinderen van de Mytylschool Ariane de Ranitz in Utrecht (Voortgezet Speciaal Onderwijs) hebben deze speciaal voor ons gemaakt in het kader van een werkproject.

We doen hierbij ook nog een keer ons verzoek:

Wie wil er een paar uurtjes meehelpen?

Als je niet wilt wandelen, heb je misschien op zondagmorgen nog een paar uurtjes over? Dan zouden we je hulp nog best kunnen gebruiken bij de inschrijfbalies. Daar is het tussen 08.00 uur en 10.00 uur spits dus komen extra handen van pas.

Ook voor het opbouwen ’s morgens (van tafels plaatsen tot het oppompen van de Klaverblad welkomstpoort) en afbreken (vanaf ongeveer 16.00 uur) kunnen we nog best wat extra handjes gebruiken.

Wij zorgen voor de koffie en een uitermate gezellige dag! Heb je belangstelling, stuur een mailtje naar Angela.smeink@voetstappenpad.nl of anje.oosterbelt@voetstappenpad.nl en wij nemen contact met je op.

Tot 15 mei!

De Voetstappenpad commissie.

Back To Top
X