skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen mededeling.

Voor iedereen die het prachtige Gooi wandelend wil verkennen is er de Wandelvierdaagse Het Gooi. Het evenement is in 2008 door enthousiaste wandelvrienden uit Laren en omstreken opgezet en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd.


Aan de organisatie werken ook veel GAC-leden als vrijwilliger mee. Na een noodzakelijke Corona-stop vindt in juni 2022 de 12e editie plaats. Wandelaars trekken door uitgestrekte bossen, heidevelden en polders, afgewisseld met pittoreske dorpjes en historische buitenplaatsen.
De wandelingen zijn in een klaverblad rond het dorp Laren uitgezet. Ieder met een eigen thema: de Lage Vuurscheroute, de Buitenplaatsenroute, de Eemnesser Polderroute en de Gooimeerroute. Inschrijven kan voor één, twee, drie of vier dagen. Ook een willekeurige combinatie van dagen en afstanden is mogelijk.


Startpunt van de wandelingen is steeds het geheel vernieuwde clubgebouw van SV Laren aan het Schuilkerkpad. Na afloop van de wandeling wordt u daar elke dag met muziek ontvangen en kunt u met een hapje en drankje nog even napraten en nagenieten van een bijzondere wandeldag.

Wandelvierdaagse het Gooi 22 t/m 25 juni
4 dagen wandelen in de Gooise natuur
Afstanden 10, 20, 30 en 40 km
Ook 1, 2 of 3 dagen wandelen mogelijk
www.wandelvierdaagsehetgooi.nl

Back To Top
X