skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Lenteloop Op Zaterdag 23 Maart

DE ENIGE EN ECHTE WEDSTRIJDLOOP VÓÓR EN DÓÓR RECREANTEN
over een afstand van 4 of 8 km; voor Sportief Wandelaars en Nordiccers 6 km

De Loopsportcommissie organiseert als vanouds de LENTELOOP.  Er wordt met een leeftijdshandicap gelopen zodat de winkansen wat eerlijker verdeeld zijn.

Onze parcoursbouwers zetten weer een mooie route uit. Voor de wandelaars/nordiccers een ronde van 6 km, en voor de hardlopers één of twee rondes van 4 km.

Inschrijven en start
Inschrijven het liefst via deze link of anders via lijsten op het prikbord.

De startplek is de Kaapweg, te vinden aan de rechterkant van het fietspad tegenover restaurant Groot Kievitsdal, na 250 meter richting spoorlijn Hilversum – Baarn in het bos.

De hardlopers lopen in vanaf het clubhuis om 9.00 uur, NW en SW vanaf het hek bij het Cronebos.

De startbewijzen voor de hardlopers zijn vanaf 8.30 uur op te halen in de kantine; de startbewijzen voor NW en SW worden in één keer opgehaald door een trainer van deze groepen en in het bos verdeeld.
Om 9.30 uur start groep 1 van de hardlopers, de NW en direct daarachter de SW.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt na afloop plaats in het clubhuis. Daar kun je kijken of je een leuke prijs hebt gewonnen op je startnummer. Ook zullen er 4 waardebonnen van Run2Day van 25 euro worden verloot.

De Loopsportcommissie

 

 

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. In ieder geval tevreden met het gelopen tempo, maar ik moet dit toch even aankaarten:
  Niet om het een of ander, maar ik liep met nr. 87 (Groep 4) behoorlijk voorop tijdens de lenteloop, maar bij het tweede rondje en het eerstse kruispunt ben ik kennelijk verkeerd gelopen en daardoor ook een tweede keer bijna, en zo kwam ik op net geen 7 km uit in plaats van 8. Dus geen eerste plaats, want ik train met de nrs. 2 en 3 (Groep 5): niettemin gun ik het de nr. 1 van harte. Zelf ben ik geblesseerd geweest (piriformis) en ben blij dat het na 2 maanden weer soepel gaat.

  Toch zou fijn zijn als er bij de splitsingen iemand staat om je de goede kant uit te loodsen. Nu was het gissen.
  Ook bij de Gooische Heideloop vorig jaar liep ik een goede tijd, maar ook daar ben ik verkeerd gelopen met een drietal andere snelle lopers, en liepen we nogal wat km’s om en daardoor een “slechte” tijd.
  Bij andere loopjes heb ik dat nog niet gehad: of misschien eerst voor mezelf de route verkennen?

  Samengevat: bij de kruisingen/splitsingen zou altijd iemand moeten staan, want wie voorop loopt kan nog wel eens wat missen. Willen jullie dit meenemen in de evaluatie?
  En verder prettig weekend natuurlijk. Het is een fantastische ochtend geweest. Op naar de volgende loop!

  1. Als er iemand wel verkeerd loop, ben ik het. Ik had vanmorgen niets te klagen. Het parcours was heel duidelijk gemarkeerd. Een complimentje voor de organisatie.

 2. Er stonden rode vlaggen links en witte vlaggen rechts. Als je altijd bij een kruispunt gewoon tussen de vlaggen doorliep, kon er niks misgaan….

  Bedankt voor de organisatie weer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X