skip to Main Content

 

Afgelopen donderdag was het weer zo ver, er werd met een kleine en gemêleerde delegatie afgereisd naar het hoge noorden: Zwolle. Zwolle staat voor slingeraars bekend vanwege de pr’s die er vallen. Ook dit keer was het weer raak.

Steady wedstrijdwerper Aswin legde de kogel op bijna 26 meter neer (25.91 meter). Een onwijs knappe prestatie, aangezien Aswin wat minder steady traint de laatste tijd.
Dat Lianne een echte allround werper is, blijkt wel uit de afstand van 39.09 meter die zij even met gemak uit één draai gooit. Talent aanwezig? Check!
Ingrid, na een flinke periode geblesseerd te zijn geweest, toch weer op de goede weg terug. Zij was in staat om er na een lange tijd slingerafwezigheid 36.67 meter uit te persen.
Wendy, niet helemaal topfit, heeft er nog een 33.82 meter uit kunnen slepen. Op naar fittere tijden en meters meer.
Gelukkig heeft de jeugd de toekomst. Zo bleek Stef in topvorm en kon met een pr van 33.44 meter op zak weer als een gelukkig man huiswaarts keren.
Marieke gaf de kogel zo een enorme slinger dat de kogel 38.76 meter verder op belandde. Een fikse verbetering van haar pr en 40 meter is niet ver meer :).

Nu weer trainen voor meer meters…

Wendy Vet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X