Skip to content

Hoofdprijs een hartslag/snelheids/afstandsmeter van Sigma van € 100,00

Oplossingen opsturen tot 15 januari 2013

Op onze nieuwe mooie GAC website staan veel bijzondere en mooie foto’s. Bekijk ze eens wat beter en doe mee met de prijsvraag. Geef het antwoord op de vraag: wie staat het meest op de bovenste foto’s?

Op veel van de pagina’s op gach.nl staat bovenaan een liggende foto. Daarop staan natuurlijk veel clubleden, van Hanneke van Kralingen en Eric Bouwmeester tot Siebe Turksma en Aline Bloom. En nog een stuk of tachtig anderen.

Wie komt het meest voor op die foto’s? Bekijk ze, turf en stuur je score in. Wie het juiste antwoord geeft maakt kans op een fantastische prijs. Tri-Run op de Herenstraat in Hilversum heeft een prachtige Sigma RC 1209 aangeboden voor de winnaar. Stuur je oplossing in naar communicatie@gach.nl of plak een postzegel op een kaartje met daarop het adres: GAC t.a.v. Magazine, Arena 103,
1213 NZ Hilversum.

De vraag: wie komt het meest voor op de website foto’s bovenaan de pagina’s? Onder de goede inzenders wordt de hoofdprijs verloot. De pechvogels die wél het goede antwoord geven, maar die worden uitgeloot, krijgen een exemplaar van het collector’s item ‘Paaltje!’. Als niemand het juiste antwoord geeft dan verloten we de hoofdprijs onder alle inzenders.

Back To Top