skip to Main Content

Het was een gezellig, sportief, mooi weekend op de baan van Altis in Amersfoort. Het weer zat grotendeels mee, hoewel het wat benauwd was. De organisatie had het NK gezellig aangekleed met decoratie en versnaperingen (friettent en ijskar) en de sfeer was ‘as usual’ gemoedelijk. 

En wederom kwamen de GAC-ers  met het nodige goud terug naar Hilversum.

Bijzonder was onder andere het goud en een nationaal record voor de dames V55, die de tijd op de 4×100 meter  wat scherper zetten met 1:01.57.

Daarnaast stootte Rietje Dijkman de kogel naar een nieuw nationaal record V75 en wist ze op de 100 meter en bij het verspringen goud te halen.

Brigitte van de Kamp scoorde op de 80 meter horden, het verspringen en het hoogspringen.

Ingrid van Dijk was de beste van het land bij het discus werpen en zelf wist ik nipt de 5000 meter winst bij de V40 binnen veilig te stellen.

Bij de mannen behaalde Wim Threels  goud bij het hoogspringen en de 200 meter.

Richard van Delft wist ondanks dat hij een kuitblessure op liep in de aanloop naar het NK de 400 meter te winnen.

Ook vermeldenswaardig is de 1500 meter bij de M45 waar Michiel Stiemer het GAC clubrecord een tikkie scherper zette.

Ik heb me in dit stukje beperkt tot de (gouden) high lights en records. Wie nog vermeldenswaardige zaken heeft verzoek ik een mailtje te sturen naar communicatie@gach.nl dan zet ik het op de site.

Alle uitslagen (en ook veel fraaie foto’s) zijn te vinden op: www.altisnkmasters.nl

Nu herstellen, lekker blijven genieten van onze sport en zorgen dat we blessure vrij blijven zodat we volgend jaar voor de strijd om de baantitels kunnen afreizen naar Gouda.

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X