skip to Main Content

Op woensdag 20 april 2016 hebben 9 hardlooptrainerstrainers de afsluitende workshop, een zogenaamde Proeve van Bekwaamheid < PvB > gedaan.

De 9 trainers verzorgden allen een deel van de training, waarvoor ze zelf een aantal lopers hadden geregeld. Het was duidelijk dat ze de afgelopen maanden veel hebben opgestoken van de workshops die weer voortreffelijk verzorgd waren door Niels Alofsen en natuurlijk hun stagebegeleiders die hierbij ook een belangrijke rol hebben gespeeld.
Om het feest compleet te maken, kregen alle trainers aan het eind van de avond dan ook een certificaat uitgereikt.
We waren dit jaar met 11 trainers begonnen, maar helaas moesten Elza Ruygrok en Jos Dekker door blessures afhaken.

Ik wil hiervoor iedereen dan ook hartelijk bedanken Niels als docent, de stagebegeleiders die de nieuwe trainers begeleiden bij het doen van de opdrachten en hen tips en trucs doorgaven, Astrid van Haaften die weer bij iedere workshop aanwezig was voor de organisatie er omheen en de ervaren trainers die speciaal gevraagd zijn om bij de PvB een rol te spelen.

De nieuwe trainers voor GAC zijn:
Barbara Knegt, Irma Vos, Ad van der Lee, Ariën Tabak, Ferdinand van dn Bergen, Henk van Heemskerk, Jan Keurs, René Smeink en Arnoud Neidig.

Ik wens alle trainers veel plezier en succes, het was leuk om jullie tijdens de workshop bezig te zien

Er zijn nu 43 hardloopgroepen en het doel van de Loopsportcommissie is dat iedere groep minimaal 2 trainers heeft, dat lukt op dit moment nog niet helemaal en om daarnaast ook het verloop van trainers op te vangen zal GAC ervoor moeten zorgen dat er jaarlijks minimaal 10 trainers worden opgeleid.

Bert List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X