Skip to content

Nog een paar weken te gaan en dan is het weekend van 25 en 26 mei 2024 daar! Met heel veel activiteiten in Hilversum, zeker ook vanwege het 600-jarig bestaan. 

De door onze GAC georganiseerde Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally is voor wandelaars natuurlijk het allermooiste evenement om aan deel te nemen. Heb jij je al ingeschreven? Nee?! We rekenen op heel veel GAC-leden, dus ga naar www.voetstappenpad.nl en loop mee. Voor 7 euro steun je drie goede doelen. En voor 1 euro extra sponsor je 600 meter rondom Winkelcentrum Kerkelanden, bedoeld voor cliënten van het Maatjesproject Gooi & Vechtstreek. Natuurlijk mag je dit rondje ook zelf nog even doen als je toch aan de wandel bent.

Wandelaars met honden, opgelet:

  • De aanbrengroute vanaf het VPRO-gebouw naar het Voetstappenpad zelf loopt via de natuurbrug bij Crailo. Daar mogen honden niet overheen, ook niet aangelijnd! Volg vanaf het VPRO-gebouw de route met de pijltjes. Daar waar een andere route geldt voor de hond, hebben we dat met ‘hondenpijltjes’ aangegeven. 
  • Vlak na stempelpost 3 is er ook een natuurbrug, over de Utrechtseweg. Ook daar mag je niet met de hond overheen. Neem gewoon het lagergelegen pad om de route aan de andere kant van de Utrechtseweg, na het hek, weer te vervolgen.

We hopen op mooi weer én op veel deelnemers. Tot zondag 26 mei!

De Voetstappenpadcommissie

Back To Top