Ga naar hoofdinhoud

Weerwijzer:

Geen mededeling.

Woensdagavond 26 oktober jl. is voor de GAC pupillen het atletiekjaar 2021-2022 definitief afgesloten met de huldiging van alle PRikkeldraad PRijswinnaars.

Er waren afgelopen jaar nogal wat uitdagingen: het indoorseizoen viel in het water en de baan was een flink gedeelte van het outdoorseizoen niet beschikbaar. Ondanks dat de baan nog niet af is, mochten we afgelopen woensdag voor het eerst in 6 maanden de baan op. Na een rondje inlopen met uitleg wat er allemaal verandert (als het af is, wordt het echt MOOOOOI !!!) is er op het rechte eind een pendelestafette gehouden. De Meisjes Pupillen C gingen daarbij met de winst aan de haal.

Om 18.00u was het tijd om naar binnen te gaan voor de PRijsuitreikingen.
Ondanks alle beperkingen hebben alle atleten bij elkaar bijna 3000 Persoonlijke Records gescoord, een gemiddelde van 15.4 PR’s per atleet. Dat is zelfs iets meer dan vorig jaar, een groot applaus voor alle Pupillen.

Dit jaar is er één clubrecord aangescherpt bij de Pupillen. Dille de Gooijer (MPA2) liet de vortex pas op 35,74 meter ver landen tijdens het clubkampioenschap in Huizen.

De Stéphane Wienneke wisselPRijs voor de meeste PR’s is gewonnen door Jari van der Weijden (JPA1). Met 30 PR’s was hij nipt 3 JPB atleten met 29 PR’s de baas.

Ze wonnen niet voor niets eerder op de avond de pendelestafette… Met een over alle deelnemers en alle onderdelen gemeten gemiddelde klassering op plaats 69, zijn de Meisjes Pupillen C in 2022 afgetekend de beste trainingsgroep geworden. En daarmee hoofdtrainster Renske van Weperen en haar trainersteam natuurlijk de beste trainers.

Bij de PRestatieverbeteringstrofee was dit jaar een Jongens Pupillen B feestje, de plaatsen 1 t/m 4 werden door hen ingenomen. Met 38,4% verbetering over alle mogelijke wedstrijdonderdelen is Roman Senster (JPB) de welverdiende winnaar.

De meerkamp over alle 9 PRikkeldraad onderdelen kende een close finish. Het verschil tussen de winnaar bij de jongens Hidde Oldenhof (JPA2) en de winnaar bij de meisjes Ana-Sofia Huijzer (MPB) was maar 7 punten oftewel 0,8 plaatsen gemiddeld. Ana-Sofia Huijzer trok dit jaar aan het langste eind en is als “overall winnaar PRikkeldraad” de trotse bezitter van de wisselprijs.

In de bijlagen tref je huldigingsPResentatie en de volledige PRikkeldraad uitslag van alle deelnemers aan.

Huldiging PRikkeldraadcompetitie en clubrecords 2022

PRikkeldraad eindklassement 2022

Tijdens de huldiging zijn weer veel foto’s genomen, deze vind je op de volgende link: Foto’s van de huldiging

Back To Top