Ga naar hoofdinhoud

Afgelopen zaterdag waren de GAC pupillen aan zet voor hun regiofinale op onze eigen atletiekbaan. In de verzengende hitte streden de pupillen voor hun team- en indivduele klassement. In aanloop van de wedstrijd werdt het dudelijk dat er nog steeds een hittegolf zou zijn op de wedstrijddag. Daardoor is er door de wedstrijdleiding besloten de lange afstand uit veiligheids redenen/voorzorg te schrappen uit de klassementen. Er is een dag aan een nieuw chronoloog gewerkt om alles netjes in elkaar te schuiven en te communiceren. Vrijdag werden de sectoren en materialen klaargezet op de baan. Een extra ijsverkooppunt werdt geregeld voor de warme dag die kwam.

Op zaterdag werd er op scherpst van de snede gestreden voor de klassementen en uiteraard PR’s. Mooie prestaties en teamspirit werd getoont op de baan. Met als resultaat voldane pupillen, trotse ouderen en trainers. Allen met een welverdiend verkoelend ijsje tijdens en na afloop.

Secretariaat, EHBO dames, kantine, ET ploeg, jury vrijwilligers, trainers, toeschouwers en uiteraard pupillen bedankt voor deze mooie wedstrijd.

GAC haalde bij de ploegen goede resultaten:

Vu12, Vu10 Vu9, Vu8, Mu8 werden 1e

Vu11 2e, Mu9 3e, Mu10 4e, Vu11 6e en Mu12 7e

Back To Top