Skip to content

GAC organiseert naast het vaste trainingsaanbod ook een aantal clinics om leden kennis te laten maken met de verschillende onderdelen die GAC aanbiedt of clinics die helpen bij het realiseren van specifieke doelen.

Hardlopen
Bij de startersclinic hardlopen maak je kennis met de recreatieve loopsport. Er worden periodiek clinics georganiseerd voor hardlopen, Nordiccen en Sportief Wandelen. Deze clinics zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Meer informatie kun je vinden in het menu ‘Trainingen’.

Marathon
De Marathonclinic geeft ondersteuning aan leden die op verantwoorde wijze een marathon willen lopen.  Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Basiscursus nordic walking
Op de eerste zaterdagochtend of dinsdagavond of donderdagavond van de oneven maanden is het mogelijk om bij GAC met nordic walking te beginnen.
Meer informatie kun je vinden in het menu ‘Trainingen’.

Naast de clinics is er voor GAC leden de BlessureHerstelGroep. Deze groep is speciaal voor hardlopers die met een blessure kampen en geeft tijdelijke ondersteuning in de terugkeer naar de eigen reguliere loopgroep.  Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Back To Top