skip to Main Content

168 GAC-atleten hebben op 28 mei meegedaan bij de 2e pupillenbaanwedstrijd. Dit keer zijn ALLE groepen op een 1e plaats geëindigd.

Prachtig zonnig sportweer, met af toe dreiging van een onweersbui. Bij deze wedstrijd was medicinbal stoten voor de 6-9-jarige atleten het extra fun-onderdeel.

John Dankers heeft vandaag voor het eerst de rol als commissaris van vertrek vervuld. Hij heeft alle atleten zien starten, de bofkont.

Bij de MPB is wederom de estafettetijd aangescherpt en de 20 MPB hebben samen 55 persoonlijke records gehaald. De 1e worp bij vortex van Florien leverde haar een mooie pr op van 16.68 naar 20m. Haar vader zei toen dat als ze boven de 22m zou gooien, hij de hele groep op ijsjes zou trakteren. Florien gooide 22,07! De ijsjes waren lekker hoor!

Ook de D-pupillen hebben top gepresteerd. Alle 26 deelnemers (ook een record) hebben 59 pr’s gehaald. Binnenkort krijgen elf D-pupillen de bronzen PR-medaille uitgereikt en één zelfs de zilveren.

Bij De pr-registratie (ook wel Rode Draad competitie genoemd) wordt door de hoofdtrainer bijgehouden hoeveel pr’s iedere atleet haalt. Bij 10 pr’s ontvangt de atleet een bronzen, bij 15 een zilveren en bij 20 pr’s een gouden medaille.

De uitslagen staan inmiddels op de GAC-site, en ook op www.atletiek.nu.

Nelleke Dankers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X