skip to Main Content

Wat een heerlijke en mooie dag was het zondag 2 april bij de City run! De zon scheen, de organisatie was er klaar voor en wat een goede sfeer was er op het nieuwe marktterrein.

Om 10.30 stonden er allemaal GAC atleten te popelen om in te lopen voor de 1500 kids run. Na een rondje inlopen en wat spelletjes was het zo ver, de eerste kinderen konden naar de start.
De trainers waren goed op elkaar ingespeeld, de taakverdeling was duidelijk, we hadden drie doelen… plezier, sportiviteit en de atleten zo ver mogelijk vooraan te laten starten! En alle drie is gelukt!

Tijdens de start is het altijd spannend, honderden kinderen willen zo snel mogelijk de eerste bocht halen en helaas waren er ook dit jaar wat valpartijen. Gelukkig heeft iedereen door kunnen lopen, met of zonder schoenen.
De atleten hebben allemaal hartstikke hun best gedaan en super prestaties neergezet.
Er waren zelfs podiumprijzen voor een aantal GAC atleten: Jet Molkenboer werd 2de bij de meisjes uit groep 5/6, Nout van der Schoot werd 3de bij de jongens groep 3/4 en Tijs Hollander haalde zelfs de hoogste trede en werd 1ste bij de jongens groep 5/6 (super tactiek trouwens Tijs om afspraken te maken met de fietsers over de snelheid!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X