skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing.

De Klaverblad Arena Games zitten er weer op. De 23ste editie was een mooie wedstrijd met een sterk internationaal deelnemersveld. Ondanks de regen waren er mooie prestaties met baanrecords op kogelslingeren vrouwen en polsstokhoogspringen vrouwen en op de 3000 meter mannen een limiet voor de EK onder 20.

Een verslag van het evenement en foto’s zijn te vinden op www.klaverbladarenagames.nl.

Graag willen we alle juryleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij de Klaverblad Arena Games. We zijn erg blij dat we met jullie hulp dit evenement weer mogelijk hebben kunnen maken. We hopen dat we ook volgend jaar weer op jullie steun kunnen rekenen!

Tot slot ben ik blij dat ik het voorzitterschap over mag dragen aan Casper Bruins. Ik kijk terug op 14 jaar betrokkenheid bij de organisatie waarin ik me met name heb ingezet voor een sterk deelnemersveld en de laatste jaren ook voorzitter mocht zijn. Cas Lutz heeft dit jaar al laten zien ook voor een sterk deelnemersveld te kunnen zorgen en ik heb er alle vertrouwen in dat Casper de rol van voorzitter goed over gaat nemen. Ik wil alle commissieleden bedanken voor de prettige samenwerking en blijf op de achtergrond beschikbaar voor ondersteuning.

Arjan van Harn

Back To Top
X