Skip to content

Ons mooie GAC is een vereniging die draait op vrijwilligers. Dankzij onze vrijwilligers is het mogelijk dat er training is, dat er wedstrijden worden georganiseerd, we een gezellige kantine hebben, een mooi clubblad wordt gemaakt, een website, ledenadministratie, dat alles technisch functioneert, en dat je nu deze nieuwsbrief ontvangt. En dan heb ik nog niet eens alles opgesomd. Aan alle mede-vrijwilligers: dank jullie wel!

Bij deze wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Dennis Gruijs, en sinds enkele weken ben ik de vrijwilligerscoördinator van het GAC. Ik ga ervoor zorgen dat iedereen die wil helpen de juiste plek vindt. En ook omgekeerd; overal waar de club wel wat hulp kan gebruiken, help ik met het vinden van een vrijwilliger.

De vrijwilligers bij de club zijn lid van een van de commissies, of van het bestuur. Als hier iemand wordt gezocht, dan plaatsen we een vacature op onze website. Ik raad je aan om af en toe te kijken of er iets leuks tussen staat. Als je wil helpen maar niet zo goed weet wat bij je past, stuur dan een mail naar ikwilhelpen@gach.nl, dan kijken we samen wat mogelijk is. Lijkt het je leuk om gewoon een keer een klusje te doen, zonder direct aan een commissie deel te nemen? Stuur dan ook een mail, dan laat ik het weten als we iets passend hebben.

Elke nieuwsbrief lichten we één vacature uit. Deze keer is het de vacature algemeen bestuurslid communicatie. Ben jij – of ken jij – dat ene lid dat ons bestuur kan versterken op het gebied van (marketing en) communicatie, reageer dan rechtstreeks naar Bart van den Haak (bestuursvoorzitter)  of naar mij. 

Met sportieve groet, Dennis Gruijs

Back To Top