skip to Main Content

Zwolle, 5 maart.
Na een lange winter, konden de dikke jas en trainingspak nog even aanblijven, al liet de zon zich wel af en toe zien.  Henk v/d Worp en zijn organisatie hadden alles weer goed voor elkaar met EDM metingen en een goed verzorgde lunch.

Marieke, Stef en Aswin waren met eigen aanhang en trainster Ingrid gekomen om te kogelslingeren en wel 2 wedstrijden na elkaar, 12 x kans om je seizoen goed te beginnen.
Bij de 1e wedstrijd moesten Marieke en Stef nog op gang komen, waarbij Stef toch een PR neerzette van 31,05m en Marieke een mooie opener deed van ruim 32m. Voor Aswin waren er maximaal 6 kansen ivm met een ander schema in de middag en die druk hielp naar maar liefst 2 nieuwe Pr’s, de 1e  (26,04m) werd door omstanders dubieus beschreven omdat de jury het in 2e instantie moesten opmeten. Revanche kwam 2 pogingen later en 26,33m werd opgemeten. Met de huidige recordregels betekend dat naast en nieuw PR ook een CR M40.

Na de lunch was de getergde Marieke vastbesloten ook een PR te zetten en voldeed volledig aan die verwachting 35,58m. Stef kwam helaas niet verder na de lunch.

GAC support, Ingrid, Marieke en Stef bedankt voor de leuke dag in het pittoreske Zwolle.

Aswin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X