Skip to content

Dit jaar zijn 4 jubilarissen 40 jaar lid van GAC, 4 jubilarissen al 50 jaar, 1 jubilaris al 60 jaar en 1 jubilaris al 70 jaar. Traditioneel huldigen we de jubilarissen en krijgen ze een mooi boeket tijdens de voorjaars-ALV. De jubilarissen van 40 jaar lidmaatschap zijn Cor Waars, Dick Neppelenbroek, Silvio Mihaljevic en Hans Oosterhuis, 50 jaar lid zijn Wim van der Linden, Piet Doorn, Janny Baas en Wim Voeten, 60 jaar lid is Hennie Handstede en 70 jaar lid is Hans Groenhuijzen.

Helaas hebben we het afgelopen jaar afscheid moeten nemen van één van onze leden, Tiny Bruins- Hoogeveen, zij is overleden op 26 februari 2019. Voor haar hielden we een moment stilte.

Vanuit CWA wordt er een kahoot quiz geïntroduceerd. Jurre Wildschut zal deze verzorgen in 3 rondes tijdens de ALV

De commissies kregen de gelegenheid om in twee minuten een toelichting te geven op hun jaarverslag. Het financieel jaarverslag werd unaniem goedgekeurd.

Voorzitter Paul Maas vertelt dat er voor de problematiek betreffende de wedstrijdatletiek een technisch coördinator is aangesteld. Dit is oud olympisch atleet Patrick van Balkom

Paul vertelt verder dat Peter van der Schoot als vrijwilliger als projectmanager GAC betrokken is bij de uitwerking van de plannen voor een eventuele indoorhal. GAC gaat samen met Nike, Bink en ROC bekijken of de hal gerealiseerd kan worden. Als er een uitgewerkt plan ligt worden de leden geraadpleegd via de algemene ledenvergadering of eerder als nodig.

Friso van Wieringen is namens GAC in gesprek met Bink om te onderzoeken of er in ons gebouw op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag een Sport BSO kan worden gehuisvest. Bink geeft aan het even stil ligt ivm personeelstekort.

Pieter Wilhelmus ontvangt een mooi boeket uit handen van Paul Maas, we namen daarmee afscheid van Pieter als Secretaris. Pieter, bedankt voor al je goede werk! Jessica Breunesse wordt unaniem gekozen als nieuwe secretaris.

Barbara Majoor blijft nog 1e penningmeester tot er een nieuwe kandidaat gevonden is. Iedereen gaat unaniem akkoord. De volgende vacatures staan hiermee nog open in het bestuur: beheer, communicatie, penningmeester en wedstrijdatletiek.

Dick Slootbeek komt naast de zeepkist staan. Hij bedankt alle vrijwilligers namens de de Cityrun. Ook bedankt hij Patrick voor zijn bijdrage aan de wedstrijdatletiek. Dick deelt ook mede dat Stichting Atletiek Evenementen Hilversum (de stichting achter de cityrun) een nieuwe voorzitter heeft. Als laatste bedankt hij het bestuur voor hun bijdrage van het afgelopen jaar.

Ook Ben Bus komt naast de zeepkist staan en overhandigt namens de Rabobank clubkas campagne een cheque van € 1490,43.

Ton Handstede komt ook naast de zeepkist staan en complementeert als erevoorzitter het bestuur, de algemene ledenvergadering en gehele GAC.

Ten slotte komt ook Amelie Blankenzee naast de zeepkist en verzoekt om een duidelijke rookvrije zone aan te geven buiten het clubhuis en op het openbaar terrein er voor.

Bij de rondvraag geeft Dick in den Berken  aan dat er beter gelet moet worden op het afsluiten van het pand als je als laatste weg gaat.

Ben Bus verzoekt om omwonenden te informeren als er grote evenementen zijn.

Als laatste bedankt Paul Jurre en CWA voor de interactieve Kahoot quiz en sluit de vergadering. om 22:29 uur.

Bestuur

Back To Top