Skip to content

MPC – In april, mei en juni hebben wij 3 voorrondes gehad van de pupillencompetitie. De 5 best geplaatste atleten uit onze groep mochten daar aan mee doen.
Vandaag (zaterdag 17 september) was de finale van de pupillen competitie bij onze eigen vereniging GAC. Carmen, Fay, Jet, Kate en Lucile deden hier aan mee. De wedstrijd begon al direct goed, ondanks (of dank zij) de spanning werd de estafette direct gewonnen in een mooie tijd van 27.86 seconden. Ruim 2 seconden sneller dan hun vorige beste tijd. Eenmaal de leiding genomen in het ploegenklassement wilden we deze niet meer afstaan. Met diverse mooie PR's, maar toch ook enkele kleine teleurstellingen werd na een spannende strijd met AV triatlon en Altis de eerste plek veilig gesteld op de afsluitende 600 mtr. Met nog een klein feestje en een mooie beker op de hoogste trede van het podium werd een mooie sportieve dag afgesloten.
Sander Duikersloot

Er zijn mooie plaatsen behaald:
1e plaatsen voor MPC, JPC en JPA1.
3e plaatsen voor MPA1, JPA2, MPA2 en MPB.
4e plaats voor de JPB.

Voor de mini’s was er alleen een individueel klassement. Jinthe van Loon behaalde een medaille voor de 4e plaats bij de meisjes en Joep Deiman een 3e plaats bij de jongens.