Skip to content

Beste leden van GAC,

Met ingang van zondag 19 december 05:00 uur heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

Ook deze nieuwe regels hebben helaas een forse impact op onze activiteiten. De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige protocol zijn:

  • Ons gebouw is gesloten
  • Wedstrijdatletiek: Trainingen voor 18 jaar en ouder worden aangepast aan de regel van maximaal 2 personen (exclusief trainer) op 1,5 meter afstand.
  • Loopsport: Door de regel van maximaal 2 personen (exclusief trainer) op 1,5 meter afstand, en de toevoeging dat ook bijvoorbeeld 20 meter afstand tussen meerdere groepjes niet is toegestaan, kunnen we de Loopsport trainingen niet centraal vanuit GAC organiseren. Deze vervallen daarom tot nader order.
  • Voor het volledige overzicht van de nieuwe en bestaande maatregelen kun je het nieuwe protocol raadplegen, via deze link:

Corona-protocol 19 december 2021

Dit protocol is gebaseerd op de maatregelen die zijn gepubliceerd op rijksoverheid.nl. Indien hier wijzigingen in zijn, of indien er nieuwe richtlijnen zijn vanuit NOC*NSF of Atletiekunie die daar aanleiding toe geven, dan zullen we ons protocol daarop aanpassen.

Door deze nieuwe maatregelen is helaas ook de traditionele Kersttraining op 26 december afgelast

Dank voor jullie begrip en medewerking.

Afsluitend wil ik jullie namens het voltallige bestuur van GAC hele fijne feestdagen en een goed 2022 wensen!

Blijf sporten, houd contact met elkaar, en besteed wat extra aandacht aan diegenen die het zwaar hebben of eenzaam zijn.

Met een hele warme sportieve groet,

Paul Maas
Voorzitter Gooise Atletiek Club Hilversum

Back To Top