skip to Main Content

4x90m jubileum estafette,

Na de reguliere onderdelen van de clubkampioenschappen op zondag 8 oktober is er rond de klok van 16.30u een 4x90m estafette. Deze estafette is een ludiek onderdeel en zal het einde van de sportieve activiteiten inluiden op zondag, om alvorens het feest te starten.

Elk team zal als winnaar eindigen want jullie doen het voor jezelf! Elkaar uitdagen mag altijd en zal er met de serie indeling rekening gehouden worden als dit vooraf wordt aangegeven bij de start. Naast een glimlach, sportieve kleding en loopschoenen hoeven jullie niets mee te brengen, de rest wordt door de organisatie geregeld en inschrijving is gratis.

Een estafette team bestaat uit 4 personen die na 90m het stokje overgeven aan de volgende loop(st)er. Als het stokje over de finish is gebracht zijn jullie klaar. Deelname is voor alle GAC leden (wedstrijdsporter en loopsporters) in elke mogelijke samenstelling. Op de dag zelf aanmelden kan uiteraard, maar liever vooraf inschrijven door een mail te sturen naar woc@gach.nl. met team naam en 4 estafette leden. Schrijf je dus snel in en tot zondag 8 oktober

Wedstrijd Organisatie Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X