skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Op zondag 25 september is Hilversum Actief gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd om sport- en andere verenigingen en organisaties de gelegenheid te geven om leden te werven of hun activiteiten bekend te maken aan de inwoners van Hilversum. Het is de opvolging van de al jaren georganiseerde Vrije Tijds Markt en de SportFair, nu samengevoegd in 1 naam: Hilversum Actief. Deze keer werd dit gehouden op het marktterrein en op de Groest.
Het was ook koopzondag en er was mede daarom de verwachting dat dit nog meer publiek zou kunnen trekken dan vorig jaar bij ons op de atletiekbaan.

De Loopsportcommissie had voorgesorteerd op de SportFair 2016 door foto’s en filmpjes van onze activiteiten te verzamelen en daar een promotiefilmpje van te laten samenstellen, er is voor een grote monitor gezorgd, de flyers werden opnieuw beoordeeld en waar nodig nieuwe besteld. Op een vrij laat moment moesten we ook de coördinatie overnemen. In 2 ploegen hebben wij als GAC acte de présence gegeven; naast het vertonen van ons promofilmpje was onze marktkraam getooid met GAC banners en beach flags en waren onze vrijwilligers zoveel mogelijk in GAC kledij gestoken. Helaas is het op deze korte termijn niet gelukt om, net zoals vorig jaar, demonstraties te geven. Het blijft lastig om grote aantallen volwassenen te interesseren; jeugd is vaak wat eenvoudiger maar daar geldt voor bepaalde leeftijdscategorieën een ledenstop.

Een woord van dank gaat uit naar allen die aan deze actie hebben meegewerkt.

Kees Tabak

Meer foto's vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X