skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Zaterdag 25 september is de traditionele herfstloop gehouden. Bij de vaststelling van de datum is rekening gehouden met de Dam tot Dam loop van een week eerder. Voor het 3e achtereenvolgende jaar droog weer en nu zelfs met een temperatuur van bijna 20˚ bij de start dat daarna nog wat opliep maar het was zeker niet drukkend. Met andere woorden het was heerlijk weer om te lopen.
Saskia zorgde voor de warming up, deze keer zonder muziekje want de geluidsbox was “verdwenen”. De uitgezette parkoersen (ronde 3,5 km voor lopers welke 1, 2 of 3x gelopen kon worden en 6 km voor de nordiccers/ sportief wandelaars) lagen er zeer goed bij. Bij het hardlopen slechts één kleine oxer die met een elegant sprongetje te overwinnen was. Ondanks de zeer duidelijk aangegeven route lukte het een sportief wandelaar van het pad af te raken maar hij is terug gevonden.
Er waren ongeveer 175 deelnemers. Na afloop kon iedereen een flesje fruitshoot nemen.

Vele lopers gaven na afloop aan dat ze genoten hadden. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiasme. Daar doet het evenemententeam het voor, en gelukkig wel met de hulp van de andere vrijwilligers die een handje toesteken.

De foto’s staan hier in het fotoalbum van de GAC website.

Kees Tabak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X