skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen weeralarm.

Geweldige Prestatie JPA1 Tijdens 2e Competitie

De tweede competitiewedstrijd van dit seizoen werd afgewerkt op onze eigen baan in Hilversum en eindelijk een wedstrijd zonder thermo-ondergoed of regenkleding.

De dag begon nog met een domper toen bleek dat Florian onze nummer 2 op de 60 geblesseerd was en we dus flink moesten schuiven in de estafetteploegen.

Veel invloed op de uitslag had het allemaal niet want er volgde een keurige eerste plaats voor team 1 en een tweede plaats voor ons tweede team.

Vervolgens gingen we naar kogel en daar ging het helemaal los met een heel reeks pr’s en met als absoluut hoogtepunt een stoot van 9,25 meter van Yuri. Op kogel gingen de eerste 5 plekken in de uitslag naar onze pupillen.

Het hoogspringen leverde ook goede resultaten op met als meest opvallende de 1,25 van Jimi in wat pas zijn tweede wedstrijd ooit was.

Door de goede prestaties op hoogspringen liep alles wat uit, dus gingen we direct door naar de 60 meter met maar liefst 8 series, ook hier goede prestaties en een overwinning voor Joep in 9.59 die in een spannende race Jimi net 5 honderdste voor bleef.

Aan het einde nog de 1000 meter en hoewel iedereen behoorlijk gaar was van de lange dag, ook hier weer goede prestaties. Thijmen stelde met een schitterende 3.28.61 de eerste plaats in het klassement veilig en ook de andere jongens liepen keurige tijden waardoor we de eerste 5 plekken in het eindklassement voor ons opeisten en de finale ons eigenlijk niet meer kan ontgaan.

Niet alleen in de top van het klassement waren er goede prestaties, er werden veel pr’s gehaald en mooie prestaties geleverd. Een bijzonder vermelding voor Bento die al klaar zat in zijn startblok voor de estafette toen bleek dat zijn ploeggenoten niet aanwezig waren en hij dus niet hoefde te starten. Bento herpakte zich echter geweldig met pr’s op kogel, hoog en de 60 meter.

Alex Scholte, trainer JPA1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X