skip to Main Content

Zaterdag 23 september is de traditionele Herfstloop gehouden onder prima omstandigheden met droog, mooi nazomer  weer. En dat na een zeer natte periode waardoor het parcours op een aantal plekken wat verlegd moest worden. De ronde voor de lopers bedroeg zodoende geen 3,5 km maar 100 meter meer en kon 1, 2 of 3x gelopen worden; de afstand voor de nordiccers/ sportief wandelaars bedroeg 6 km.

Er waren 170 deelnemers die om 9:30 uur van start gingen. Na afloop kon iedereen kiezen uit  3 soorten drankjes. Vanaf 10 uur  was door Domino’s Pizza warme kaneelbroodjes met vanille dipsaus (zogenoemde cinnastix) beschikbaar gesteld en dat vond gretig aftrek; de zeer snelle lopers die het na 1 ronde voor gezien hielden, waren overigens al naar huis .

Al met al een zeer geslaagde Herfstloop met dank aan het evenemententeam  en  de andere vrijwilligers die een handje toesteken waarbij het dit jaar gelukt is om uit eigen geledingen EHBO’ers er bij te hebben. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiasme.
De foto’s staan in het fotoalbum van de GAC website, volg deze link.

Kees Tabak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X