skip to Main Content

 

Marathonclinic 2016/2017 – KICK OFF 5 OKTOBER 2016 – 20uur,
een informatieavond over het totale programma in het GAC clubhuis.

Met een marathon valt niet te spotten. Met een geslaagde voorbereiding en een beetje geluk met het weer is het lopen van een marathon een heerlijke ervaring. Kom je echter slecht voorbereid aan de start, dan zul je merken dat 42 kilometer hardlopen pijnlijk lang is.

GAC marathonclinic seizoen 2016/2017
De marathonclinic helpt je bij de voorbereiding op de voor jaarsmarathons. Het programma bestaat uit:
• Informatiesessies over voeding, trainingsprincipes, wedstrijd tactiek, omgaan met tegenslagen, looptechniek en blessure preventie.
• Gevarieerde trainingen door ervaren trainers op zondagmor gen; van oktober tot en met december twee keer per maand, daarna tot de marathon iedere zondag.
• Een analyse van de individuele loopstijl, met daaraan gekoppeld een advies voor aanpassingen in loopstijl en schoenkeuze. De najaarstrainingen sluiten hierbij aan.
Deelname voor GAC leden is gratis, niet-leden betalen € 50.

Voor wie is de marathonclinic?
Om mee te kunnen doen, moet je voldoende loopervaring hebben  om de marathontrainingen aan te kunnen. In de praktijk moet je  in elk geval een drietal jaren hebben gelopen en een of meer  halve marathons hebben afgelegd. Je hoeft niet razendsnel te  zijn, maar een tijd onder de 5 uur op de marathon moet wel realistisch zijn. Doordat er gedifferentieerd getraind wordt, is de clinic ook geschikt voor snellere lopers, met een finishtijd vanaf 3 uur. Daaronder zijn er bij GAC andere mogelijkheden.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X