skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Beste leden van GAC,

Met ingang van morgen, 6 november 2021, heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Gelukkig is bij nader inzien besloten dat de nieuwe aangescherpte regels alleen gelden voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine, het gehele gebouw dus) en het buitenterras. Hoewel de Atletiekunie nog geen nieuw protocol heeft vastgesteld, hebben wij op basis van het protocol van NOC*NSF wel alvast ons protocol aangepast.

Via deze link kun je ons nieuwe Corona-protocol inzien: Corona protocol vanaf 6 november

Om de voorgeschreven regels te kunnen handhaven hebben we op alle momenten dat we het gebouw open willen stellen een aantal vrijwilligers nodig die de CTB- en identiteitscontrole kunnen uitvoeren. Het kost tijd om dit te organiseren, en we weten op dit moment nog niet of het gaat lukken om voor alle geplande openingstijden voldoende vrijwilligers te vinden. Houd er daarom rekening mee dat het mogelijk is dat ons gehele gebouw op geplande openingstijden toch gesloten is. Voor de openingstijden op zaterdagochtend- en dinsdagochtend van 6 en 9 november hebben we gelukkig al de benodigde vrijwilligers gevonden.

Zoals in het protocol aangegeven verzoeken we iedereen om het aantal keren dat men de deur passeert, en dus de controle moet worden uitgevoerd, zoveel mogelijk te beperken. Het zou bijvoorbeeld helpen als loopsporters extra kleding waar mogelijk tijdens de training in een auto achterlaten, zodat zij eventueel slechts één keer langs de controle naar binnen moeten als zij na de training naar de kleedkamer of kantine willen.

Bij deze ook een dringende oproep voor vrijwilligers die op bepaalde dagen en tijden willen helpen met de CTB- en identiteitscontrole. Je kunt je hiervoor aanmelden bij: ctb@gach.nl

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor het begrip en voor het positief bijdragen aan een veilige en reglementair juiste gang van zaken.

Met sportieve groet,

Paul Maas

Voorzitter Gooise Atletiek Club Hilversum

Back To Top
X