Skip to content

Home » Trainingen » Clinics » Startersclinic

De nieuwe startersclinic start op zaterdag 2 september 2023 en loopt door tot eind april 2024. 

Deze clinic is bedoeld voor beginnende hardlopers vanaf 18 jaar. Na een periode van drie weken, waarin er sportief gewandeld wordt met kleine stukjes hardlopen, gaan we gefaseerd over naar het hardlopen.

De trainingen worden twee keer in de week gegeven, op zaterdagmorgen om 8.50 uur en op dinsdagavond om 18.40 uur. Zie het trainingsschema.

Om het tempo en de ontwikkeling van de groep bij te kunnen houden, is het belangrijk dat je twee keer in de week traint.

De trainingen zullen starten vanaf het GAC Clubhuis, Arenapark 1, Arena 103, 1213 NZ Hilversum. 

Kosten
De deelnemers aan deze clinic dienen voor zover zij dat nog niet zijn, lid te worden van GAC, mede in verband met een verzekeringsdekking; zij ontvangen als welkom een GAC running shirt (Nike) met hun naam er op. De training in de maand september is nog gratis; per 1 oktober gaat het lidmaatschap in. Het betreft een kwartaal lidmaatschap, dat wil zeggen dat men bijtijds per kwartaal kan opzeggen; zie voor de details onze website GACH.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

Kies bij “ik meld me aan voor” Startersclinic hardlopen. Via dit formulier machtig je de GAC de contributie te innen.

Terugkerende leden
Herstellende leden, dat wil zeggen mensen die al lid zijn van de GAC en die willen terugkomen na een langdurige blessure, kunnen zich  aanmelden bij de blessure herstelgroep via smc@gach.nl.

Leden die na langdurige afwezigheid opnieuw willen starten kunnen zich aanmelden voor de startersgroep via: starters@gach.nl onder vermelding van “herintreder”.

Het is mogelijk bij een te grote groep voor de Startersclinic dat herintreders worden verwezen naar hun oude of een wat langzamere trainingsgroep.

Hoort, zegt het voort
Ken je mensen in je omgeving die er ook over denken om te gaan hardlopen, maak ze attent op deze mogelijkheid bij GAC. Het is gebleken dat mond-tot-mondreclame nog altijd de meeste belangstellenden oplevert.

Vragen
Voor vragen kun je contact opnemen met Astrid van Haaften, coördinator startersclinic, telefoonnummer: 035-5821053/0615653622 of stuur een mail naar: starters@gach.nl.

Houd rekening met een maximum aantal plaatsen voor de clinic en zorg daarom dat je je zo snel mogelijk aanmeldt.

Back To Top