Skip to content

Beste leden,

De lange tights en reflectie hesjes zijn uit de kast, de baan, het middenveld en het bos zijn weer met regelmaat nat of modderig, het indoorseizoen is weer begonnen en we mogen weer crossen. Kortom, het is weer najaar!! Voor ons als leden hèt moment om samen terug te kijken naar het afgelopen jaar en een blik vooruit te werpen op 2024. 

We nodigen je dan ook van harte uit voor…

de algemene ledenvergadering, editie najaar 2023
wanneer: dinsdag 21 november om 20.30 uur
waar: de kantine van ons clubhuis 

We bespreken belangrijke (maar soms ook wat formele) onderwerpen zoals de begroting en het nieuwe contributiestelsel, maar er is vooral ook aandacht voor de meer aansprekende zaken zoals de prestaties van onze leden. En we zijn nieuwsgierig naar jouw mening! 

Natuurlijk hebben we een vaste agenda, begroting en die is hier te vinden. Wil je naast al deze punten nog iets anders bespreken, maak dan vooral gebruik van de ‘zeepkist’. Heb je een GAC onderwerp dat je belangrijk vindt of gewoon graag wilt delen, grijp je kans en laat je horen! Klim op de kist, doe je onderwerp in 1 minuut uit de doeken (iets langer is ook OK) en hoor de reacties van je mede-leden. Echt de allerbeste (en leukste) manier om zaken op de kaart te zetten. Wil je dit doen? Meld je dan vooraf even aan via secretaris@gach.nl. Uiteraard is er ook ruimte voor ‘ingezonden stukken’, wil je daar gebruik van maken dan is het verzoek deze uiterlijk vrijdag 17 november in te sturen. Ook dit kan via secretaris@gach.nl. Alle vergaderstukken staan uiterlijk 2 weken van tevoren op onze GAC website (link).

We zien je graag in november!

Namens het bestuur,

Bart van den Haak (voorzitter)
Ivar Wierenga secretaris (beoogd)

Back To Top