Skip to content

Beste leden van de GAC,

We zijn verheugd om jullie te informeren over een langverwachte en spannende ontwikkeling! Op maandag 7 augustus zal eindelijk de langverwachte verbouwing van de oude fietsenstalling en de entree van Nike (kop van de baan) van start gaan.

Deze verbouwing van de kop van de baan is een cruciale stap in de afronding van het laatste stukje van onze baanrenovatie. We begrijpen dat jullie in afwachting waren van dit moment, en we willen jullie bedanken voor jullie geduld en begrip gedurende deze periode.

Met de baanrenovatie is helaas de oude fietsenstalling verdwenen, waardoor er geen ruimte meer was om fietsen te parkeren. Dit leidde soms tot ongemak voor onze leden en bezoekers. Met de start van de verbouwing hopen we deze overlast effectief aan te pakken en een betere, meer georganiseerde fietsenstalling te realiseren.

Het doel van deze verbouwing is niet alleen om voldoende ruimte te bieden voor het parkeren van fietsen, maar ook om extra trainingsmogelijkheden te creëren. Zo zal er in de ontwikkeling rekening gehouden worden met een verzamelplek voor loopgroepen, die tevens gebruikt kan worden voor oefeningen. Bovendien krijgen we achter de Be Green centrale een mooi trainingsrek dat voor alle atleten beschikbaar zal zijn om alle spiergroepen te trainen. Om een beeld te krijgen van het plan is de tekening van het nieuwe plan toegevoegd.

Gedurende de verbouwingsperiode kunnen er enige tijdelijke ongemakken zijn, zoals beperkte toegang tot de kop van de baan. We willen benadrukken dat alle trainingen gewoon kunnen doorgaan op de rondebaan, dus we blijven in staat om te trainen. We vragen om jullie begrip en medewerking tijdens deze fase, zodat we de werkzaamheden zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

We verwachten dat alle werkzaamheden eind september afgerond zullen zijn, waarmee de volledige baanrenovatie voltooid is. Mochten er gedurende de verbouwing vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur.

We kijken uit naar de verbeteringen die deze verbouwing met zich mee zal brengen en bedanken jullie voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Samen bouwen we aan een nog betere atletiekclub!

Met sportieve groet,

Peter van der Schoot

Namens het bestuur van GAC

Back To Top