Skip to content


Koos was lid van de recreatie afdeling van de GAC en met name van de zo genaamde Carolus ploeg. Binnen de vereniging heeft Koos meerdere functies bekleed.
Als lid van de recreatie-commissie heeft hij tezamen Gerard van Rooij vele jaren de parcoursen uitgezet voor de diverse recreatie loopjes. Ook was Koos één van de vrijwilligers die iedere maandagmorgen onderhoud aan het clubhuis uitvoerde. Zijn specialiteit bij het onderhoud was het schilderwerk. Beide functies, lid recreatie-commissie en lid onderhoudsploeg, heeft hij vele jaren en tot op hoge leeftijd gedaan.
Zeker is nog memorabel dat Koos veel respect kreeg, toen hij besloot om terwijl hij achter in de vijftig was te gaan trainen voor een Triatlon. Koos heeft de volledige Triatlon van Almere gedaan en volbracht toen hij dus bijna zestig jaar oud was, iedereen heeft tot op de dag van vandaag nog respect voor deze buitengewone geleverde prestatie.
Enkele jaren geleden heeft Koos besloten, wegens hoge leeftijd, om niet meer actief te zijn binnen de vereniging. Het wandelen, samen met zijn vrouw Pauli, heeft hij nog volgehouden op een aangepast niveau. Op 4 april 2022 kwam Koos thuis van een wandelingetje en voelde zich niet lekker, het mocht niet meer baten.

Op de rouwkaart heeft de familie de navolgende tekst laten plaatsen:   

   “ZO UIT HET LEVEN WEGGEWANDELD”

Toepasselijker kan het niet zijn !

Back To Top