Skip to content

Beste leden van GAC,

Met ingang van zondag 28 november 05:00 uur heeft het demissionair kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Deze hebben betrekking op onze openings- en trainingsuren, groepsgrootte, en er zijn aanvullende eisen bij toegang tot ons gebouw.

De nieuwe regels hebben helaas een forse impact op onze activiteiten. Als bestuur doen wij er alles aan om, binnen de door de overheid opgelegde regels, onze leden zo goed mogelijk in staat te stellen om hun geliefde sport te beoefenen. Dat is niet eenvoudig, en daarvoor leunen we zwaar op de inzet van onze vele fantastische coördinatoren, trainers en andere vrijwilligers. Zonder hen zijn wij nergens, en onze bijzondere waardering voor en dank aan hen kan niet vaak genoeg worden benadrukt!

  • Voor de Wedstrijdatletiek betekenen de nieuwe regels dat er na 17:00 uur geen trainingen meer kunnen plaatsvinden.
  • Voor de pupillen komen daardoor helaas de woensdagtrainingen te vervallen.
  • Voor junioren, senioren en masters zullen trainingen waar mogelijk vervroegd worden, en indien dit niet mogelijk is dan vervallen ook die trainingen. 
  • Voor de Loopsport geldt dat trainingen na 17:00 uur zijn toegestaan in de openbare ruimte in groepen van 4 personen (exclusief eventuele trainer).
  • De Bootcamp trainingen vervallen helaas.

In alle gevallen waar trainingen kunnen of dienen te worden aangepast bepaalt de trainer wat haalbaar is, en hij/zij zal hierover op de gebruikelijke wijze naar de groep communiceren.

Voor het volledige overzicht van de nieuwe en bestaande maatregelen kun je het nieuwe protocol raadplegen, via bijgaande link (wijzigingen in het blauw):

Corona protocol 28 november 2021

Dit protocol is gebaseerd op de maatregelen die zijn gepubliceerd op rijksoverheid.nl. Indien hier wijzigingen in zijn, of indien er nieuwe richtlijnen zijn vanuit NOC*NSF of Atletiekunie die daar aanleiding toe geven, dan zullen we ons protocol daarop aanpassen.

Dank voor jullie begrip en medewerking!

Met sportieve groet,

Paul Maas

Voorzitter Gooise Atletiek Club Hilversum

Back To Top